Gå til indhold
Support

Sådan deaktiverer og genaktiverer du en bruger

Fjerne en brugers adgang midlertidigt, uden at slette kontoen permanent.

Du er organisationsejer.

  1. Klik Organisation i topmenuen, og find brugeren i medlemslisten.
  2. Klik Deaktiver direkte i brugerens række, under Handlinger.
  3. Bekræft.

Brugeren kan ikke længere logge ind. Alle deres data, projekter og tildelinger bevares uændret. Det er altid muligt at genaktivere brugeren senere.

  1. Find den deaktiverede bruger i medlemslisten (status Inaktiv).
  2. Klik Genaktiver direkte i brugerens række.

Brugeren kan derefter logge ind igen med samme adgang som før.